x
пошук

кошик

Інструкція з технології нанесення гель-лаку

Кращим вибором останніх років для довговічного і красивого покриття нігтів визнаний гель-лак. Безліч фірм б'юті-індустрії зі світовим ім'ям, такі як IBD, Kоdi Professional, Lady Victory, My Nail і ін. випустили свої широкі палітри кольорів гель-лаку. Популярність даного покриття принесло не тільки якість і довговічність отримуваного манікюру, але і той факт, що салонну процедуру стало можливо здійснити в домашніх умовах. Потрібно лише придбати необхідні матеріали і, власне, сам гель-лак.

Технологія нанесення гель-лаку досить проста, але дотримуватися всі кроки потрібно неухильно, щоб отримати міцне покриття, яке може радувати око до 2-3 тижнів.

Перший, дуже важливий крок - підготовка нігтьової пластини для нанесення покриття - манікюр.

Для початку проводимо звичну вам процедуру манікюру - обрізного або необрізної, хто що вважає за краще. Далі надаємо нігтям потрібну форму. Слідкуйте, щоб не залишилося гострих або шаруються країв. Найкраще скористатися дрібноабразивною пилкою для натуральних нігтів, зазвичай вони мають абразивність 180-240 грит.

Якщо в процесі манікюру ви використовували жирні засоби: масла або креми, то обов'язковим також стане знежирення нігтьової пластини перед нанесенням гель-лаку. Здійснюється це за допомогою допоміжних рідин - знежирювачів.

Потім за допомогою баффіка з крупнозернистою поверхнею знімаємо верхній шар нігтьової пластини. Будьте обережні на цьому етапі, щоб не стерти нігтьову пластину під корінь. Потрібно лише злегка, без натиску, пройтися баффом по поверхні, щоб прибрати глянсовий шар нігтя, так званий кератиновий шар.

Після обробки баффом, проходимся безворсовой серветкою або щіточкою (без будь-яких спеціальних засобів), щоб прибрати зайву нігтьову пил. Наносимо бонд (осушувач, дегідратор).



Другий крок - нанесення праймера.

На підготовлену, чисту і суху поверхню нігтя наносимо праймер. Він буде продовжувати життя манікюру, захищати від випадкового забарвлення яскравими кольорами природного нігтя і здійснювати краще зчеплення гель-лаку з нігтьової пластиною. Що важливо - нанесення праймера допомагає уникнути відшарування або відколів гель-лаку. Саме нанесення праймера здійснюється втираючими рухами від торця нігтя до кутикули, потім прямими рухами від кутикули до торця, не торкаючись самої кутикули або шкіри навколо нігтя.

Важливо - потрібно робити будь-який шар покриття тонким.


      

Третій крок - нанесення бази.

Наносимо базу - прозору основу, як і праймер. Ретельно обробляємо торцеву частину. Просушуємо в led-лампі - 30 секунд, в УФ-лампі - 2 хвилини. Залишається так званий липкий шар, який не вимагає видалення.

     

Четвертий крок - нанесення кольорового гель-лаку.

Найпростіший етап: гель-лак наноситься тонким шаром. Не обходить увагою торець нігтя, профарбовувайте і його. Якщо потрібна велика насиченість кольору, то шари додаються. Зазвичай наносять 2-3 шари гель-лаку, щоб манікюр виглядав соковито і яскраво. Не забувайте, що шари повинні бути якомога тонше. Кожен шар вимагає просушки в лампі: для УФ-ламп - 2-3 хвилини, для Led-ламп - 30 секунд. Залишається так званий липкий шар, який не вимагає видалення.

    

П'ятий крок - нанесення фініш-гелю.

Фінішне покриття (топ) при процедурі покриття гель-лаком потрібно для того, щоб закріпити всі попередні шари - базу і кольоровий гель-лак. Його слід наносити трохи товще, ніж попередні шари, знову не забуваючи про торець нігтя. Це допоможе вам захистити від пошкоджень кольорове покриття і продовжити термін носіння манікюру. Фінішний шар, як і всі попередні також вимагає просушки в лампі - час таке ж, як і для кольорового покриття: для УФ-ламп - 2-3 хвилини, для Led-ламп - 30 секунд.

    

Після сушіння, залишається липкий шар, який можна легко видалити за допомогою спеціальної рідини і безворсових серветок.

Шостий, заключний етап - змащуємо кутикулу олією.

Підводячи підсумки цієї інструкції, хочеться відзначити, що вибір якісних матеріалів та інструментів від перевірених виробників допоможе забезпечити вам стійкий і красивий манікюр, а зробити правильний вибір Вам допоможе інтернет-магазин MissFifi.com.ua

Коротку інструкцію скачати і роздрукувати ви можете тут.